Ποια οθόνη LED είναι καλύτερη; Όσον αφορά αυτήν την ερώτηση, πιστεύω ότι ο καθένας έχει τη δική του απάντηση. Όλοι γνωρίζουμε ότι ανεξάρτητα από το πόσο καλά είναι τα πράγματα στον κόσμο, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν είναι καλό, και ανεξάρτητα από το πόσο άσχημα είναι, μερικοί πιστεύουν ότι είναι καλό. Μπορούμε να κρίνουμε μόνο ένα πράγμα ή ένα προϊόν. Οι συμπαθείς και η υποστήριξη των περισσότερων ανθρώπων. Ωστόσο, εδώ, ο συντάκτης της Lianchengfa πιστεύει ότι ποια εταιρεία εμφάνισης LED είναι καλύτερη πρέπει να κριθεί από τις ακόλουθες πτυχές.
  1. Ποιότητα προϊόντος: Η ποιότητα του προϊόντος καθορίζει τη φήμη της επιχείρησης μιας εταιρείας. Εάν η ποιότητα του προϊόντος μιας εταιρείας δεν είναι μέχρι το πρότυπο, τότε πιστεύω ότι ανεξάρτητα από το πόσο καλή είναι η φήμη της εταιρείας του, θα καταστρέφεται πάντα. Επομένως, υπό την προϋπόθεση οποιασδήποτε εγγύησης, πρέπει να οικοδομήσουμε μια καλή ποιότητα προϊόντος, επειδή οι άνθρωποι σήμερα δεν ενδιαφέρονται να ξοδέψουν λίγα δολάρια για να αγοράσουν ένα προϊόν, και περισσότερο ανησυχούν για να ξοδέψουν χρήματα αλλά να μην αγοράσουν το προϊόν που τους αρέσει.
  2. Προ-πωλήσεις και εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Μια καλή επιχείρηση έχει υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας και υπηρεσίες μετά την πώληση. Όπως και η China Mobile, όλοι θα βρούμε πρόβλημα. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά κάνουν οι China Telecom, Great Wall και China Unicom, ο αριθμός των χρηστών που χρησιμοποιούν κινητό εξακολουθεί να είναι ο μεγαλύτερος. Γιατί; Ανεξάρτητα από το αν το προϊόν του είναι εντάξει, το πιο σημαντικό είναι ότι οι προ-πωλήσεις και οι μεταπωλήσεις του είναι πρώτης κατηγορίας, έτσι ώστε η πλειοψηφία των χρηστών να προτιμά το κινητό. Για τον ίδιο λόγο, το ίδιο ισχύει και για τις οθόνες LED. Προκειμένου να επιτευχθεί καλή φήμη μάρκας, οι υπηρεσίες πριν και μετά την πώληση πρέπει επίσης να ικανοποιούν τους πελάτες.
  3. Διάρκεια ζωής: Η ποιότητα ενός προϊόντος δεν είναι μόνο η αξία της πρώιμης ποιότητας του, αλλά και η μεγάλη διάρκεια ζωής του. Ακόμα κι αν η ποιότητα του προϊόντος είναι εντάξει στο αρχικό στάδιο, αλλά εάν η τελική του ζωή είναι σχετικά μικρή, θα είναι λίγο μύγα στην αλοιφή και είναι εύκολο να χάσετε ενδιαφέρον για αυτό, επειδή κανείς δεν θέλει για να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο και χρήμα. Χρήση της οθόνης LED Lianchengfa Η διάρκεια ζωής μπορεί να φτάσει έως και τις 20W ώρες, κάτι που ευνοείται επίσης από πολλούς χρήστες.
  4. Γεωγραφία: Σύμφωνα με τα σχετικά στατιστικά στοιχεία, η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών θα εξακολουθήσει να λαμβάνει υπόψη τους τοπικούς κατασκευαστές οθόνης LED, επειδή το πλεονέκτημα της απόστασης τους επιτρέπει να επιλέγουν εταιρείες εμφάνισης LED με περισσότερη αυτοπεποίθηση, οπότε ακόμη και αν υπάρχει σύγκριση Εάν είναι δύσκολα προβλήματα είναι δύσκολα για επίλυση, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τοπικούς κατασκευαστές για συντήρηση και λύση, κάτι που θα εξαλείψει καλύτερα τις ανησυχίες των χρηστών.
  Εδώ η Mengsituo συνιστά ότι η πλειονότητα των χρηστών που χρησιμοποιούν οθόνες LED πρέπει να επιλέξουν προσεκτικά κατασκευαστές οθόνης LED με καλή φήμη, καλή ποιότητα, καλή προ-πώληση και μετά την πώληση και μεγάλη διάρκεια ζωής, ώστε να αποφεύγουν να ξοδεύουν χρήματα για να αγοράσουν και να υποφέρουν. Είναι δυνατόν να αφήσετε τον εαυτό σας να αγοράσει άνετα και να το χρησιμοποιήσετε άνετα. Η Mengsituo Co., Ltd. είναι ένας κορυφαίος εγχώριος προμηθευτής προϊόντων και λύσεων εφαρμογών LED. Είναι μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση της οθόνης LED, του φωτισμού LED και του φωτισμού LED προϊόντα.
ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ