Καθώς η εμπιστοσύνη των ανθρώπων στις οθόνες LED έχει σταδιακά αυξηθεί, οι διάφορες τεχνολογίες της έχουν βελτιωθεί αντίστοιχα και οι ανάγκες των ανθρώπων έχουν επίσης αλλάξει συνεχώς. Εκτός από ορισμένες συμβατικές οθόνες LED, μια ποικιλία δημιουργικών οθονών ειδικού σχήματος είναι επίσης πολύ δημοφιλής και Οι οθόνες LED ειδικού σχήματος είναι επίσης πολύ δημοφιλείς. Με την εναλλαγή περισσότερων περιβαλλόντων χρήσης και θέσεων εφαρμογής, οι απαιτήσεις για οθόνες LED αυξάνονται σταδιακά. Εκτός από την παραδοσιακή εμφάνιση πληροφοριών, αυξάνονται επίσης οι απαιτήσεις για την εμφάνιση των ενδείξεων LED. Γεννήθηκε για να πληροί τις απαιτητικές απαιτήσεις της πλειοψηφίας χρηστών. Καθώς η ζήτηση των ανθρώπων για ευφυΐα και εξατομίκευση αυξάνεται κάθε χρόνο, η αγορά δημιουργικών προβολών επεκτείνεται επίσης σταδιακά. Αυτό που φαίνεται στο πεδίο δημιουργικής προβολής της βιομηχανίας οθόνης LED είναι ότι η τρέχουσα γκάμα εφαρμογών των ειδικών οθονών LED είναι επίσης σταδιακά Η επέκταση, είτε σε λούνα παρκ, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, σκηνές, υπαίθρια οχήματα, μουσεία επιστήμης και τεχνολογίας, ενυδρεία, πολιτιστικά κέντρα και άλλοι χώροι για διάφορες περιπτώσεις, είναι οι περιοχές εφαρμογής ειδικών οθονών LED, οι οποίες αυξάνουν σημαντικά τη χρήση Οθόνες ειδικού σχήματος LED και διευρύνει την αγορά εφαρμογών του προϊόντος.
Ειδική οθόνη LED
  Η ειδική οθόνη LED είναι αναμφισβήτητη ότι με βάση την παραδοσιακή οθόνη LED, διάφορα σχήματα μετατρέπονται ώστε να παρουσιάζουν διαφορετικά εφέ. Η εμφάνιση είναι πιο πρωτότυπη και μοναδική. Διαφέρει από την ορθογώνια και επίπεδη εμφάνιση της συμβατικής οθόνης LED και η ποικιλομορφία της είναι ακριβώς αυτό που αρέσει στην πλειονότητα των χρηστών. Η ειδική οθόνη LED επιτρέπει στα χαρακτηριστικά του νέου προϊόντος να προσαρμόζονται καλύτερα στη συνολική δομή και το περιβάλλον του κτηρίου. Το μέγεθος και οι διαστάσεις του μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των χρηστών.
  Στη σημερινή κοινωνία, η διαφοροποίηση των παραδοσιακών προϊόντων προβολής γίνεται όλο και μικρότερη. Εάν θέλετε να αποκτήσετε τη δική σας θέση, δεν είναι εύκολο. Προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να ξαναμπεί στον ανταγωνισμό ομογενοποίησης, η Lianchengfa άλλαξε πολλές φορές τις επιχειρηματικές της ιδέες και ιδέες για να παρέχει στους πελάτες δημιουργικές λύσεις σχεδιασμού προϊόντων και οι ετεροφυλόφιλες οθόνες LED είναι μία από τις κατευθύνσεις. Αυτό θα είναι επίσης μια σημαντική τάση στην ανάπτυξη της βιομηχανίας οθόνης LED. Λόγω της μοναδικής και ατομικής εμφάνισής του, οι ειδικές οθόνες LED μπορούν να ικανοποιήσουν περισσότερο τη δημιουργική έμπνευση των σχεδιαστών, έτσι ώστε συχνά να φέρουν νέα και διαφορετική εμπειρία στο κοινό.
  Η ειδική οθόνη, ως σχετικά νέα μορφή οθόνης LED, έχει μια μοναδική γοητεία οθόνης. Στο μέλλον, περισσότεροι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν την υπεροχή και την επικαιρότητα στην οθόνη. Σε συνδυασμό με τη διαφοροποίηση των προϊόντων, όλο και περισσότεροι χρήστες έχουν αναγνωρίσει την ειδική οθόνη. Σήμερα, η τρέχουσα εγχώρια αγορά οθόνης ειδικού σχήματος LED είναι πιο προκατειλημμένη έναντι των χρηστών με ειδικές ανάγκες. Τα τελευταία δύο χρόνια, είτε πρόκειται για οικιακές είτε ξένες ειδικές οθόνες, το εύρος εφαρμογών επεκτείνεται σταδιακά, αλλά περισσότερα από αυτά βρίσκονται σκηνή και υπαίθρια διαφήμιση., Εκθεσιακοί χώροι και άλλα μέρη.
  Για τις εταιρείες LED, όταν κατασκευάζουν προϊόντα οθόνης ειδικού σχήματος, δεν χρειάζεται να είναι ολοκληρωμένα και ολοκληρωμένα, αλλά πρέπει να έχουν το δικό τους στυλ και χαρακτηριστικά, έτσι ώστε να ενισχύσουν τον δημιουργικό χώρο της εταιρείας τις μεγάλες ημέρες. Στη βιομηχανία οθόνης LED, οι συμβατικές οθόνες LED εξακολουθούν να κυριαρχούν στην αγορά. Σε τελική ανάλυση, είναι βαθιά ριζωμένες μετά από πολύ καιρό. Παρόλο που προϊόντα όπως οι οθόνες LED ειδικού σχήματος και οι μικρές αποστάσεις έχουν γίνει πιο δημοφιλείς στην αγορά τα τελευταία δύο χρόνια , οι πωλήσεις τους στην αγορά Υπάρχουν πολύ λιγότερα από ό, τι συνήθως. Προς το παρόν, κάτω από την κατακρήμνιση πολλών ετών ιστορικού ανάπτυξης της βιομηχανίας οθόνης LED, τα προϊόντα προβολής LED έχουν επίσης επιτύχει σημαντικές εξελίξεις που αλλάζουν στο χρόνο. Από in-line έως επιφανειακή τοποθέτηση, από συμβατική οθόνη έως δημιουργική οθόνη, ο ρυθμός της καινοτομίας των εταιρικών προϊόντων δεν σταμάτησε ποτέ.
ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ